eWall 3.0.213 and EWLSP

Please read this forum to stay up to date with our developments
Developer
User avatar
Posts: 4431
Joined: Tue Apr 20, 2004 3:43 pm

eWall 3.0.213 and EWLSP

Postby Alexander Telegin » Sun Jun 08, 2008 11:57 pm

Dear eWall Users,

I'm glad to announce eWall 3.0.213 RC. The main addition is a tight integration with anti-spam scanner Message Sniffer from ARM Research Labs, and new conditions/actions to work with SNF and GBUdb. I'm leaving for 2 weeks travel and will release this version after my return. If you want to try it before, here's a download link:

http://downloads.sssolutions.net/EW3.0.213rc7.zip

To get started with Message Sniffer check manual -> Options reference -> Message Sniffer and Getting started -> Creating filters -> Anti-spam test (Message Sniffer). Also, the Message Sniffer filters can be setup automatically with New agent wizard.

This eWall version also requires new EWLSP, so if you use it, please download here:

http://downloads.sssolutions.net/EWLSP3.0.119rc3.zip

UPD: The critical bug has been fixed in LSP, now it shouldn't interfere with other applications. Please update.

07.01.2008 UPD: Another bug (I hope last) has been fixed in eWall -> LSP communication, please upgrade to RC6 if you use LSP.

07.02.2008 UPD: The bug in Control Panel has been fixed ("Range check error" when trying to create/edit filter), please upgrade to RC7.

Regards,
Alex

Junior Member
Posts: 7
Joined: Thu Dec 06, 2007 5:35 am

Postby cwiggins » Wed Jun 18, 2008 12:58 pm

Bugs... The following lines of script no longer work under RC5:

TSPFResult result = new TSPFResult();

dow= new TVars(0);

Expert
User avatar
Posts: 449
Joined: Sun May 02, 2004 2:12 pm

Postby DFitch » Fri Jun 20, 2008 4:40 pm

Alex,

also noticed small mistype.

when selecting the condition, Recipient in list and editing to add txt file. It shows [color="Red"]'If Sender' in list[/color].

Filter still works thou.

**LSP bug does seem to be fixed, Thanks.... so far haven't seen any conflicts with other applications!

D
hMailServer 5.3.3: External MySql
Win2k3 Server | eWall 4.0 Anti-Spam Anti-Virus SMTP Proxy
SpamAssassin 3.31 - ClamAV on backend Ubuntu Server (VMware)

Junior Member
Posts: 7
Joined: Wed Jun 25, 2008 5:30 pm

Postby cbdreinulldrei » Wed Jun 25, 2008 5:32 pm

Hi,

I am sorry to say that the new EWLSP completely interferes with FileZilla Server. You can connect locally, but the moment an external connection is made, FileZilla hangs and sometimes the service hangs so badly that the system needs to be restarted.

Best
Chris
________
FRYING

Junior Member
Posts: 7
Joined: Wed Jun 25, 2008 5:30 pm

Postby cbdreinulldrei » Sat Jun 28, 2008 1:50 pm

Hi,

using latest RC4 of EWLSP everything works fine now. Seems we're ready for an official release...

Best
Chris
________
Best vaporizers

Junior Member
Posts: 25
Joined: Sun Oct 14, 2007 12:40 pm

Postby wb9999 » Sun Jul 06, 2008 6:54 pm

cwiggins wrote:Bugs... The following lines of script no longer work under RC5:

TSPFResult result = new TSPFResult();

dow= new TVars(0);



TSPFResult errors still exists in RC7.

Developer
User avatar
Posts: 4431
Joined: Tue Apr 20, 2004 3:43 pm

Postby Alexander Telegin » Sun Jul 06, 2008 9:35 pm

The provided lines of code are invalid. Please check the scripting manual -> Scripting for examples. The only problem I found was unregistered TSPFResult class. It's fixed now and available here:

http://downloads.sssolutions.net/EWSrv3.0.213rc7a.zip

Junior Member
Posts: 7
Joined: Thu Dec 06, 2007 5:35 am

Postby cwiggins » Wed Jul 09, 2008 4:04 am

Well they weren't invalid before ;)

RC7a seems to be okay with these lines.

I did change...
dow= new TVars(0);

to...
dow= new TVars();

(It seems like before the TVars constructor didn't work without the parameter, I only remember because it took me forever to figure that out.)

The other line works now as is.


Thanks!

Junior Member
Posts: 7
Joined: Thu Dec 06, 2007 5:35 am

Postby cwiggins » Thu Jul 10, 2008 2:55 am

This is new...

!Script error: I/O error 32 at Line: 344 -

(The last line in the script is 343, there is no line 344. The code on line 343 was just "return;")

This happened in the OnConnect event and the OnMessage-Inbound event

It's sporadic, only happened twice all day.

Developer
User avatar
Posts: 4431
Joined: Tue Apr 20, 2004 3:43 pm

Postby Alexander Telegin » Thu Jul 10, 2008 9:18 am

Hm... try to use return with some value, for example, return false;

Next

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest