Any Info on this Bounce Message

The filtering plug-in for ArGoSoft Mail Server (Pro and .NET)
Junior Member
Posts: 12
Joined: Thu May 29, 2008 1:08 pm

Any Info on this Bounce Message

Postby dhudson » Thu Mar 11, 2010 4:10 pm

Hello:
I have a person who is trying to send a message to one of my customers email accounts.

The following message is returned.
host mail.plexcore.net[216.157.17.184]:
mail transaction failed during initialization

I am running argo with MF 3.0 and never see any indication in my argo logs that this person is even reaching the mail server. I suspect it is some kind of issue whereby my version of argo is not understanding some mail command from the sending persons mail server. Something called ESMTP (Nemesis) on the other end. Any thoughts would be appreciated.
Thanks,
Dave Hudson

Developer
User avatar
Posts: 4431
Joined: Tue Apr 20, 2004 3:43 pm

Postby Alexander Telegin » Fri Mar 12, 2010 3:30 am

Hello Dave,

Need to check ArGo log. At least the connection attempt should be there. If not, then problem is somewhere else.

Regards,
Alex

Junior Member
Posts: 12
Joined: Thu May 29, 2008 1:08 pm

Mail is resumed for this account

Postby dhudson » Wed Mar 17, 2010 8:27 pm

There were absolutely no log entries from this user. However today I noticed mail was again arriving at the intended account. Also argo logs now show the incoming attempt. So it is as you say - the problem was on the sending mailservers end. It was never connecting to my mail server.
Came from mrelay.perfora.net - ISP 1&1's mail handler. Still not sure what was done to resolve it - but it is working again. Thanks for you input.
Dave

Return to MailFilter - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest