SPF not published error, when there is an entry

Junior Member
Posts: 36
Joined: Sat Oct 09, 2004 12:27 am

SPF not published error, when there is an entry

Postby Don Hunter » Sun Aug 22, 2010 8:10 pm

Hello,

I have SPF entries for all my domains.
I have confirmed this using DNSStuff.com

However, ewall continues to report that I have no SPF records published, when I do.

22/08/2010 3:52:53 PM 118535 14110 SPF result: None (Domain 44ECITY.COM does not publish SPF record)

44ECITY.COM is one of my domains, if you wish to confirm the SPF record existence.

Anyone have any idea why it states no SPF record (for every single domain, including my own, which I know has).

Regards,
Don
Attachments
ewall-SPF-dnsstuff.jpg
ewall-SPF.jpg

Developer
User avatar
Posts: 4431
Joined: Tue Apr 20, 2004 3:43 pm

Postby Alexander Telegin » Sun Aug 22, 2010 8:14 pm

Hello. Try to change the DNS server in eWall options.

Junior Member
Posts: 36
Joined: Sat Oct 09, 2004 12:27 am

Thanks...

Postby Don Hunter » Sun Aug 22, 2010 8:43 pm

Thanks Alex, I have added a different DNS server for use by eWall.
Of course now, all email are being blocked by DNSBL first, so nothing that I can check instantly.

I will confirm if this resolved the issue.

Thanks again.
Don

Junior Member
Posts: 36
Joined: Sat Oct 09, 2004 12:27 am

Confirmed

Postby Don Hunter » Sun Aug 22, 2010 8:47 pm

Hi Alex,
Confirmed... changing to a different DNS server has resolved the issue.
SPF is now being validated.

Cheers,
Don

Return to Filters and scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest